Retourneren

Terugsturen

Wanneer je niet tevreden bent over het product of je je bedacht hebt, dan is het mogelijk om het product te retourneren.

Het kost € 3 om het product terug te sturen. Deze prijs dekt het gebruik van het retourlabel, en wordt afgetrokken van het bedrag dat we je terugbetalen wanneer we het product ontvangen hebben. Als je echter een nieuw artikel bestelt, is de retourzending gratis. Vermeld in dit geval het ordernummer van je oorspronkelijke bestelling wanneer je de nieuwe bestelling plaatst in het opmerkingenveld tijdens de betaling. (Vergeet niet de nieuwe bestelling te plaatsen vóórdat we de teruggestuurde producten ontvangen.)

Retourlabel

Hier kun je het retourlabel downloaden. Bij problemen of vragen, neem gerust contact met ons op via info@toyacademy.nl. 

Vergeet niet om ook het retourformulier in te vullen en in het pakket met de terug te sturen producten te leggen.

 

Je hebt 30 dagen om de ontvangen producten terug te sturen; deze 30 dagen tellen vanaf de dag van ontvangst. Als het gaat om het terug sturen van een cadeau, dan kun je contact met ons opnemen en dan kan de retourtijd eventueel verlengd worden. Voor de aankoop van Sinterklaascadeaus die zijn gekocht tussen 1 oktober en 5 december, geldt de regel dat ze kunnen worden geretourneerd tot en met 30 januari van het volgend jaar.

Terugbetalen

Wij storten het geld terug naar de rekening waar het geld van is afgeschreven. Mocht je het geld op een andere rekening willen ontvangen, stuur ons daar een mailtje over. (Dit verlengt de terugbetaling met ca. 14 dagen.) Het bedrag wordt teruggestort wanneer wij het product hebben ontvangen en  goedgekeurd. Wij controleren de staat van het product zodat wij het nogmaals kunnen verkopen.